Emmas server

En hemsida till våran nya minecraft server

Städer

Ansvarig skrivent: Lappnissen

Egentligen finns det bara två riktiga egna städer om man ska gå efter 90gq:s regler, Huvudstaden och Dirtville. Fast Dirtville är faktiskt ingen egen stad heller, den har för få byggnader för att räknas som en egen stad än. Så man kan faktiskt säga att den enda riktiga staden är Huvudstaden om man ska hårddra det. Alla andra bebyggda områden som tidigare räknats som städer, räknas numera som förorter till närmaste storstad.

Städer:

Huvudstaden - Här är spawnpointen för alla nya spelare som loggar in på servern. Detta är den största staden, här finns det ett centrum, ett industriområde, en djungel och massa privata och allmäna byggnader. Detta var också den första staden som grundades på servern - någonsin!

Dirtville - För närvarande för liten för att räknas som en egen stad. Den grundades av Lappnissen eftersom att han alltid velat grunda en egen stad. Denna stad är den enda som är långt bort nog från en annan stad för att räknas som en egen. I centrum av staden kommer det byggas ett stort monument av Fluttershy som alla invånare måste offra några ägor till varje vecka.

Bergsstaden - Denna stad grundades av 99embe01, hon hade idén att binda ihop ett gäng berg med hjälp av broar som går över från topp till topp. Denna stad har det lagts ned mycket tid på och är också antagligen stor nog att räknas som en annan stad, dock är den inte tillräckligt långt bort från huvudstaden.

Flygande staden - En stad som grundades av TureTure123, den består av jordplatåer som svävar i luften med hus på. Den är inte heller tillräckligt långt bort eller stor nog för att räknas som en egen stad och de flesta har redan glömt bort den, det kan vara av den anledningen att det är ovanligt dyrt att bygga där än i andra städer.

Asoria - En väldigt tidigt grundad stad, den grundades också av 99embe01. Staden hade den bisarra regeln att alla hustak skulle vara gjorda av jord, dock har det bara byggts två hus i staden och det vas för flera månader sedan. Numera har alla glömt var staden ens ligger...

Coca-Colia - Den näst största staden efter Huvudstaden, dock är den bara ca tvåhundra meter från Huvudstaden så den räknas som en förort den med. Detta är hittils den enda staden förutom Eathia med en mur runt omkring sig, en gasnska hög och tunn mur. Denna stad är dock inte längre aktiv eftersom att utrymmet i staden är begränsat just p.g.a muren.

Earthia - Grundades av Lillgurrax och Redwinnx, en stad som skulle vara en gruvstad där alla fick komma och gräva i en stor allmän gruva. Drömmen om en allmän gruva blev sann, men dock blev staden ganska inpopulär efter några veckor. Trots allt finns det bara två riktiga byggnader och staden är precis utanför huvudstaden.

Odöpta staden - En nedstängd stad i snöterräng med endast en byggnad, grundades av 99embe01. Ingen annan förutom hon hann bygga i staden innan den stängdes ned. Nu minns säkert ingen den mer.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)